les últimes
notícies

Kit Consulting, l’oportunitat per a transformar la teva Pime

El Kit Consulting és un programa d’ajudes dirigit a empreses d’entre 10 i 250 empleats, dissenyat per facilitar la contractació de serveis d’assessorament digital. Aquest programa ofereix un bo que pot arribar fins als 24.000 euros, depenent de la mida de la teva empresa.

Per accedir a aquest ajut, és imprescindible comptar amb un Assessor Digital, i a Nordest Consulting, estem preparats per ser el teu partner de confiança en aquest procés. T’ajudarem a sol·licitar l’ajut i a treure’n el màxim profit.

Inteligència artificial

Vols saber com la intel·ligència artificial pot ajudar-te a optimitzar els processos de la teva empresa? Amb el Kit Digital, et realitzarem una auditoria per identificar quines eines d’IA poden ser útils per impulsar el creixement del teu negoci. Revisarem quins dels teus processos poden ser optimitzats amb IA i desenvoluparem un cas d’ús adaptat a les necessitats específiques de la teva empresa. La nostra experiència en IA et permetrà aprofitar al màxim les tecnologies emergents per millorar l’eficiència i la productivitat.

Anàlisi de dades

A Nordest Consulting, som experts en anàlisi de dades i Business Intelligence. Si encara fas el seguiment de la teva empresa utilitzant Excel i processos manuals, és hora de fer el salt al BI. Aprofita l’ajut del Kit Consulting per iniciar el teu camí cap a la transformació digital amb Power BI. Aquesta eina et permetrà visualitzar i analitzar les dades de la teva empresa de manera més eficient, facilitant la presa de decisions informades i estratègiques.

A Nordest Consulting, no només t’ajudem a sol·licitar l’ajut del Kit Consulting, sinó que també t’acompanyem en tot el procés de transformació digital. La nostra experiència i coneixement en intel·ligència artificial i anàlisi de dades ens permeten oferir-te solucions personalitzades que s’adapten a les necessitats específiques de la teva empresa. No deixis passar aquesta oportunitat per a la teva empresa. Contacta’ns avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a aconseguir el bo del Kit Consulting i a transformar digitalment el teu negoci.

Segueix-nos

Comparteix l’entrada!