CASAS

Casas és una cadena familiar de sabateries amb llarga tradició al sector. Compta amb més de 50 punts de venda a les principals poblacions i centres comercials de Catalunya, València, País Basc i Madrid.

En un sector tan competitiu com és el món del retail és de vital importància tenir totes les dades disponibles per l’optimització de processos i la presa de decisions. La informació es recupera de les diferents fonts, es transforma i s’emmagatzema en un Data Warehouse centralitzat, i mitjançant el desenvolupament d’informes en Qlik Sense, els usuaris tenen la informació disponible a l’instant i des de qualsevol dispositiu.

S’han desenvolupat KPI específics del sector de retail com GMROI o la rotació d’estoc. I també d’altres informes per l’àrea de finances, compres o vendes.

Amb l’objectiu de seguir millorant la competitivitat s’ha impulsat un projecte d’intel·ligència artificial que permet la predicció de l’afluència de clients  als establiments , i així, donar suport a l’equip de recursos humans per una correcta planificació dels torns de feina.

Fontfreda Pintures

Empresa especialitzada en material de belles arts, treballs manuals, pintures i decoració. 

Des de Nordest, s’està impulsant un canvi de la cultura de les dades a Fontfreda per aprofitar la informació i millorar la presa de decisions. L’eina escollida és Microsoft Power BI i involucra totes les àrees i processos de l’empresa.

Wehbe

Wehbe és líder en el sector tèxtil a l’illa de Tenerife. Compta amb un equip de més de 200 professionals que cuiden el detall, l’elecció del disseny i la qualitat de les peces de roba.

Mitjançant el desenvolupament de dashboards amb Qlik Sense per al seguiment de diferents àrees de l’empresa s’ha aconseguit que la direcció tingui una imatge clara de cadascun dels departaments per poder prendre decisions correctes. 

Brita

Brita és una empresa especialitzada en optimitzar el procés de filtratge de l’aigua i la individualització d’aquest recurs essencial. Proporcionant tant els productes de consum com dispensadors i filtres professionals.

Brita compta amb diferents dashboards desenvolupats amb l’eina QlikView per dur a terme  el control de les àrees de vendes i distribució.

Català