Barcelona Supercomputing Centre

El Centre de Supercomputació de Barcelona o Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) és una instal·lació científica i centre de recerca públic situat a Barcelona. S’hi troba el MareNostrum, el superordinador més potent de l’estat espanyol i un dels més potents d’Europa en quant a capacitat d’operacions en coma flotant per segon.

L’àrea d’investigació compta amb més de 50 grups de recerca i gestiona casi 125 milions d’euros del programa Europeu H2020. El seguiment dels projectes és essencial per l’entitat, havent de dur un control exhaustiu dels pressupostos, grups de recerca i projectes. Els informes desenvolupats per Nordest, permeten a la PMO del Barcelona Supercomputing Centre tenir un quadre de comandament amb les dades actualitzades. 


Universitat Oberta de Catalunya

La UOC és una universitat online de referència a escala mundial amb seu a Barcelona que compta amb més de 95.000 graduats i 87.000 estudiants. Porta més de 25 anys promovent talent, generant i connectant el coneixement.

Des de Nordest Consulting donem suport i formació al departament d’estudis de mercat de la UOC, gestionant més d’una desena d’aplicacions amb Qlik Sense i Microsoft Power BI que permeten controlar, analitzar i predir el comportament del sector educatiu.

T-Systems

És la filial tecnològica de Deutsche Telekom i compta amb més de 20.000 treballadors, dels quals més de 2.700 a Espanya.

Conjuntament  amb els responsables de GIMM, un software de gestió de la cadena de subministrament d’automoció que dóna serveis a grans fabricants com Volkswagen o Tesla, s’han creat diferents dashboards  amb Microsoft Power BI. Potencia  un seguiment exhaustiu dels seus projectes, dissenyant els KPI’s necessaris per assegurar els màxims nivells de qualitat en el desenvolupament del software.

Dnota

Dnota medio ambiente ofereix serveis en l’àmbit de la qualitat ambiental, centrant-se en l’atmosfera, aigua, sòls, residus, acústica i vibracions.

Nordest Consulting ha definit i implementat els KPI necessaris en diferents àrees com vendes, compres o  costos/despeses. Per altra banda s’ha desplegat una solució pel seguiment de les mostres d’aigües residuals de les EDAR gestionades per Dnota.

Qlik Sense i Power BI són les eines escollides pel desenvolupament d’aquests projectes.

Alfaland

Els serveis i solucions prestats per Alfaland inclouen des de la venda i lloguer (aportant solucions financeres) d’equips de manutenció com carretons aixecadors, transpalets elèctriques, màquines grans, equips portuaris, tractors d’arrossegament i industrials o màquines de manteniment incloent serveis de postvenda i manteniment.

Aquest client compta amb l’eina QlikView per l’anàlisi i control de les dades empresarials. S’han desenvolupat solucions pel control de la flota de màquines i pel seguiment financer.

Català