Salicru

Salicru és la primera empresa d’electrònica de potència  a Espanya. La seva activitat es centra en el desenvolupament, fabricació i comercialització de productes que protegeixen els sistemes industrials, professionals i domèstics dels problemes que provoquen les incidències en el subministrament elèctric.

Els productes de Salicru es comercialitzen  a més de 50 països, a través de  sis filials i dos centres de producció  a Palautordera (Barcelona) i Beijing (Xina).

Nordest Consulting treballa amb Salicru pel manteniment del seu Data Warehouse i la creació d’informes per totes les àrees de l’empresa. S’ha impulsat una migració de tots els informes ja desenvolupats a Microsoft Power BI, la nova eina de business intelligence escollida pel client.

Orliman

Empresa espanyola amb més de 25 anys en el sector ortopèdic i una àmplia  experiència en el desenvolupament i fabricació de dispositius ortopèdics en sèrie, indicats per la prevenció de lesions, la rehabilitació i el tractament de problemes crònics associats a la mobilitat, com per exemple ortesis de tronc, mà, cama, turmell o pròtesi plantars entre altres.

Conjuntament amb el canvi d’ERP, l’empresa va fer un gir de 180 graus en la forma de gestionar i visualitzar les seves dades. S’han desenvolupat informes amb l’eina Qlik Sense donant una informació fiable, actualitzada i visualment agradable als seus usuaris.

Català